Lost and found…

Lost n foundHej.

På förekommen anledning gör vi ett inlägg kring försvunna saker. Det händer ju ibland, att vantar, jackor, strumpor och gympaskor hamnar där de kanske inte hör hemma. Vi gör naturligtvis vad vi kan och har möjlighet till här, under de timmarna vi ansvarar för eleverna. Vi påminner dem om att eleverna har ett ansvar för sina egna saker men också för de saker som tillhör andra. Man har ansvar för att INTE ta någon annans saker. Är allt dessutom med namn på så gör det vårt arbete lättare.

Idag, under lektionen då detta togs upp kom vi härligt nog in på matematik då en av eleverna satt och funderade på hur många skor det faktiskt skulle finnas där ute i hallen, om alla har både stövlar, innetofflor och skor. 150 st. Det är några dojjor det!Skor

Det har skett att inlägg har gjorts för att något försvunnit, det har också hänt att vi fått mail ifrån er föräldrar kring saker som har kommit bort. Vad vi vet har det mesta, om inte allt kommit tillrätta igen.  Oftast ligger sakerna där man sist tog av sig det eller att det råkat hamna under, bakom eller på någon annans plats. Här på Bockstensskolan kan eleven ta av sig och förvara kläder o.dyl i vårt kapprum, där man har sitt fritids, vid gympasalen eller utanför matsalen.

Med hopp om att försvunna kläder och skor inte ska bli ett återkommande problem önskar vi er en fin eftermiddag.

Sara och Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s