Skolavslutning

Nu är det snart skolavslutning! Här kommer lite information som kan vara bra att veta.

8:00 Klass 2A samlas i klassrummet och har lite mys med oss lärare. Vi kommer att ta avsked av både Johannes och Hanna. Johannes ska tyvärr börja i en annan skola och Hanna ska få en ny klass här på Bockstensskolan. Det kommer att bli tomt utan dessa två underbara människor och jag är övertygad om att det kommer att bli kramkalas och en och annan tår som faller innan vi beger oss vidare till Wic-hallen. Där möter vi upp de övriga skolklasserna, familj och vänner för den stora avslutningen.

9:00 Avslutningen startar i wic-hallen. Där kommer vi att sjunga in sommaren och önska alla ett soligt och skönt sommarlov tillsammans med familj och vänner.

10:00 Den blomstertid nu kommer, kommer att avsluta ceremonin i wic-hallen och sommarlovet börjar för de flesta elever. Vi vill att ni föräldrar som ska ta med era barn hem hämtar upp dom hos oss vuxna där vi sitter i Wic-hallen. Glöm inte att meddela mig, Hanna, Cecilia eller Sofia att ni tar med barnen hem så vi vet att barnen kommer hem i tryggt förvar.  De elever som ska vara kvar på fritids följer med oss lärare tillbaka till skolan.

Vi önskar er alla ett superbra sommarlov!

Hanna, Cecilia, Sofia och Therese

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s